fredag 26. september 2014

Dagsaktuelle tema, inspirerende foredragsholdere og mulighet for nettverksbygging

Møt blant annet Marianne Henriksen, journalist og kommunikasjonsrådgiver,
Dilek Ayhan, Statssekretær Nærings- og fiskeridepartementet, Sjur Dagestad,
professor i Innovasjon ved NTNU og Lars Johansson-Kjellerød, daglig leder Unicus AS

Rica Park Hotel Sandefjord onsdag 22. – torsdag 23. oktober 2014 arrangeres den femte konferansen skreddersydd for deg som jobber med veiledning for etablerere og nye næringsdrivende, både innen det offentlige og i private bedrifter. Vi har dagsaktuelle tema som sosialt entreprenørskap, trendutvikling, metodikk og verktøy og innovasjonsmiljø. Konferansier Marianne Henriksen vil lede oss gjennom to dager med foredrag, workshop og kulturelle innslag.

Første dag er sosialt entreprenørskap hovedtema, og det skjer mye spennende innen emnet for tiden. Katinka Greve Leiner, direktør i Ferd vil forklare hva sosialt entreprenørskap er, og det vil bli presentert to ulike caser fra sosiale entreprenører som har hatt suksess, Unicus og Lyk-Z. Det vil også bli foredrag om veilederrollen og crowdfønding. Crowdfønding er en ny måte å finansiere prosjekt på, og det kan være mye å hente også i Norge på å bruke denne metoden.

Dag to kan vi by på foredrag om metodikk som Lean startup, og presentasjon av regjeringens satsing på entreprenørskap, ved Statssekretær Dilek Ayhan. Vi ser også frem til presentasjon av miniguide til coworking, inkubatorerer & akseleratorer i Norge ved Tor Grønsund. Professor i innovasjon, Sjur Dagestad vil avslutte konferansen med foredraget "Når hodet er fullt av gamle tanker".

Underveis blir det mange muligheter til å mingle og å knytte nyttige bånd for fremtiden. - Pauser, lunsjer og ikke minst middagen med kulturelle innslag er fine møtepunkter, men også etter innlegg fra Innovasjon Norge, Arbeidstilsynet og Brønnøysundregistrene er det et treffpunkt som kan være fint å benytte; Da kan alle besøke de tre standene våre og spørre, komme med innspill og prate med andre. Vi har fått svært gode tilbakemeldinger på akkurat denne typen møtepunkt.

- Vi er stolte over igjen å kunne tilby Etablererveilederkonferanse, og anbefaler alle som jobber med veiledning å komme til Sandefjord i oktober. Bli inspirert!