mandag 19. oktober 2015

Fortsatt mulig å melde seg på Etablererveilederkonferansen 2015!


Etablererveileder 2015 arrangeres onsdag 11. - torsdag 12. november 2015, på Radisson Blu Lillehammer Hotel.Det er utarbeidet ett spennende og aktuelt program for Etablererveileder 2015.
Blant foredragsholderne finner du:


Yngve Eek Ottesen - bål- og bookingsjef i Brimiland og driver av Brimi Eventyr, som er en del av Brimiland.

Åge Skinstad - nytilsatt regiondirektør i NHO Innlandet, som siden 2006 har arbeidet i Norges Skiforbund som sportssjef og langrennssjef.

Stian Skarelven - daglig leder i Oslo Business Region og prosjektleder for Oslo Innovation Week. Oslo Business Region jobber med etablerertjenester, internasjonal profilering og regional
næringsutvikling.

Margarete Uddu - tausa av Strømnes - et overnattings- og serveringssted med historisk profil à la 1905 - og medlem i Den Gyldne Omvei

Nina Furu - partner i fagfellesskapet Webgruppen og driver av Nettredaktør. Hun rådgir en rekke av landets største nettsteder, holder kurs og foredrag og skriver bøker om webkommunikasjon.

Arnfinn Bjerkestrand - nestleder i Kulturrådet, prosessdriver for fylker og kommuner og timelærer ved bl.a. Høgskolen i Oslo Akershus og BI. Han har hatt verv i Alarmprisen, Spellemann og Fond for utøvende kunstnere, og er for tiden nestleder i Norsk kulturråd.

Halvor Haukerud - dårlig leder i Motarbeider.no. Han er utdannet sivilingeniør med fordypning innen organisasjon og ledelse, og jobber som konseptutvikler og rådgiver innen opplevelsesbasert læring.

Margit Klingen Daams - seniorrådgiver i Innovasjon Norge, med ansvaret for den landsdekkende satsingen på kulturell og kreativ næring. Hun har bl.a. startet opp kunnskapsfirmaet Kulturell Dialog.

Svein Eystein Lindberg - veileder og leder av Ringerike Etablerersenter. Tema for Svein Eysteins innlegg vil være hvordan Ringerike Etablerersenter finner gründerne, og hvordan de gir god veiledning og oppfølging.

Torhild Andersen - daglig leder ved Fabrikken kulturnæringssenter, og oppdragsforsker ved Østlandsforskning.

Are Trælvik - underdirektør ved seksjon Forenkling i Brønnøysundregistrene. Tema for Trælviks innlegg vil være åpne data fra Enhetsregisteret, og hvordan man kan utnytte disse.
  
Atle Hauge - leder av Kunnskapsverket  og professor i serviceinnovasjon ved Høgskolen i Lillehammer. Han har en spesiell forskningsinteresse for kulturnæringene og regional utvikling.

Elisabeth Farstad - kommunikasjonsansvarlig i Norid, som driver registeret for norske domenenavn.

Konferansen vil bli ledet av Olav Brostrup Müller. Olav er ubåtfører, forfatter og avisjournalist. Han er utdannet journalist fra Høgskolen i Volda, har bakgrunn fra Natt&Dag, Klassekampen og NRK P2. Til daglig jobber han som journalist i Gudbrandsdølen Dagningen.

- Vi er stolte over igjen å kunne tilby Etablererveilederkonferanse, og anbefaler alle som jobber med veiledning å komme til Lillehammer i november. Bli inspirert!

Program

Meld deg på Etablererveileder 2015!