tirsdag 8. september 2015

Bli med på Etablererveileder 2015!

Svein Eystein Lindberg - Ringerike Etablerersenter, Nina Furu - Webgruppen AS,
Margit Klingen Daams - Innovasjon Norge og Arnfinn Bjerkestrand - Kulturrådet,
er noen av de du møter på Etablererveilederkonferansen 2015

På Radisson Blu Lillehammer Hotel onsdag 11. - torsdag 12. november 2015 går den sjette konferansen skreddersydd for deg som jobber med veiledning for etablerere og nye næringsdrivende av stabelen!

Årets konferanse vil ha fokus på veillederrollen og satsingen på opplevelses- og kulturnæringen. Noen stikkord for årets tema er gode gründerhistorier, den markedsorienterte veileder, markedsføring, metodikk og verktøy.

Første dag vil det bli presentasjon av en gründerbedrift, og Nina Furu fra Webgruppen vil foredra og ha workshop om salg av opplevelser på sosiale medier. Norid og Brønnøysundregistrene vil presentere nyttig kortnytt for veiledere.

Dag to vil Kulturrådet og Innovasjon Norge presentere den nasjonale satsingen på kultur- og opplevelsesnæringen, og Kunnskapsverket vil informere om virkemidler for kulturelle næringer. Vi kan by på gode gründerhistorier, og Ringerike Etablerersenter, Veiledningstjenesten i Akershus og Oslo Business Region vil snakke om hvordan de finner gründerne, og hvordan de gir god veiledning og oppfølging.

Underveis blir det muligheter til å bli kjent. Pauser, lunsjer og ikke minst middagen med kulturelle innslag er fine møtepunkter. Det blir også mulig å besøke standene og spørre, komme med innspill og prate med andre veiledere.

- Vi er glade over igjen å kunne tilby Etablererveilederkonferanse, og anbefaler alle som jobber med veiledning å komme til Lillehammer i november!


Påmelding

Program 

Praktisk informasjon