tirsdag 17. september 2013

Bli med på Etablererveileder 2013

Bli medEtablererveileder 2013 - en nasjonal arena for inspirasjon, kompetanse og nettverksbygging.

Konferansen arrangeres onsdag 23. - torsdag 24. oktober 2013, på Scandic Bergen City.

 


Tema for Etablererveileder 2013: Den kompetente veileder

På konferansen kan du høre foredrag, delta på workshops, diskutere utfordringer med andre som jobber innen fagområdet, delta på festmiddag om kvelden samt besøke utstillere.

Hvis du ønsker å motta nyhetsbrev når det legges ut ny informasjon kan du abonnere på dette ved å legge inn din e-postadresse under "Følg oss på e-post" øverst til høyre.

Det er utarbeidet ett spennende og aktuelt program for Etablererveileder 2013. Blant foredragsholderne finner du:

Nina Furu er partner i fagfellesskapet Webgruppen, driver Nettredaktøren i Oslo: Hun rådgir en rekke av landets største nettsteder, holder kurs og foredrag og skriver bøker om webkommunikasjon. Nina vil fortelle om hvordan etablerere kan bruke gratismulighetene på nett til salg og markedsføring.

Henrik Lie-Nielsen er adm. dir. i Knowit Norge, og har atten års erfaring som entreprenør og leder. Han vil dele av sine erfaringer og snakke om hva som skal til for å lykkes som gründer.

Lars Rønn er nettredaktør i Skattedirektoratet, og vil fortelle om hvordan erfaringer fra klarspråksarbeid ble brukt for å utvikle innholdet på skatteetaten.no. Han vil også si noe om hvordan informasjon kan tilrettelegges for at brukeren skal få samme svar i flere kanaler. Lars har bakgrunn fra dagspresse, radio og redaksjonell nettutvikling.

Hanne Wetland er strategisk rådgiver i Innovasjon Norge, og vil fortelle om hvordan man kan utvikle helhetlige tjenester ved å tenke som en designer. Hun har bakgrunn som industridesigner og hjelper bedrifter med blant annet forretningsmodellering, merkevarebygging og strategisk bruk av design.

Tor Nygaard jobber i Brønnøysundsundregistrene, og er arkitekten bak Altinns informasjonssider for etablerere og småbedrifter. Han har lang erfaring med arbeid med forenkling og samordning i det offentlige, og vil fortelle om Brønnøysundregistrenes rolle i det nasjonale forenklingsarbeidet.

Maja Adriaensen er daglig leder i Startup Norway, og vil fortelle om konseptet Startup Weekend, og hvordan Startup Norway arbeider for å hjelpe gründerspirer til å lettere komme i gang med egen bedrift. Hun har mastergrad i økonomi og administrasjon, og har studert økonomi og entreprenørskap i Canada og USA.

Kenneth Bech er rådgiver i Patentstyret, og jobber med informasjon om patentsystemet og Patentstyrets kommersielle tjenester. Han vil fortelle om patentrettigheter som verdiskapende element i innovasjonsprosessen.

Christian P. Iversen er seniorrådgiver i Brønnøysundregistrene og fagansvarlig for flere av informasjonsområdene innenfor Altinn - Starte og drive bedrift, og vil fortelle om hvordan Altinn -Starte og drive bedrift kan brukes som verktøykasse for veilederapparatet.

Bodil Kjelstrup er kommunikasjonsdirektør i Skatt Vest, og vil fortelle om nettveiviseren Workinnorway.no, som er et samarbeidsprosjekt mellom Skatteetaten, UDI, NAV, Politiet og Arbeidstilsynet.

Konferansen vil bli ledet av Arne Møller. Arne er Kreativ leder i SpeakLab. Han har en allsidig bakgrunn som tidligere fotballproff og sportssjef i SK Brann. Han vil i tillegg til rollen som konferansier bidra med musikalsk peptalk.

Beskrivelse av Etablererveilederkonferansen - PDF

Meld deg på Etablererveileder 2013!